ביקרתי השבוע במכון וויצמן, עידכנתי את החברה' בהתקדמות הפרוייקט וראיינתי חלק מהם.
היה באמת מעניין. הכרתי מעבדה נוספת שעוסקת בירקות, ועושה כל מיני ניסויים למטרות מחקריות. עגבנייה שעירה, ורודה, מעטפת של שעווה ועוד. בין השאר הם גם מגדלים כל מיני צמחים (גם סלק) וחוקרים את הגנים שאחראים על הצבע.
סיפרתי להם על הפרוייקט ונראה שהם באמת התלהבו מהתוצרים (חששתי בתחילה מתגובתם, בכל זאת, הפרוייקט מייצג מדע יותר בדיוני מאמיתי, אבל הם פירגנו לחלוטין!)
עגבנייה שעירה מהמעבדה של אסף אהרון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה