
אם פעם הפירות והירקות היו גדלים באופן טבעי וייחודי, כיום הכל מחושב, מדויק ונשלט.
היום מתייחסים לפירות ולירקות כאל מוצרים מלאכותיים לכל דבר. על-פי-רוב, המושג "טבעי" אינו קיים.
העגבניות והמלפפונים זהים כמעט לחלוטין בגודל, בצבע ובטעם. מה שנראה שונה ואחר נחשב כמוצר פגום, וכנראה לא יגיע לשוק ולא יימכר.
מציאות זו אינה חדשה בעולמנו, אך היא מדגישה את ההתקרבות של העולם הטבעי לעולם המתועש והמלאכותי.
למטה נמצאת עבודה שעשיתי לפני כשנה.
הפרויקט מציג פעולה הפוכה למה שקורה היום. במקום ליצור בקבוקים (מלפפונים) זהים, שיבשתי מספר גורמים בתהליך הייצור כדי ליצור את אותן מוטציות טבעיות ובלתי נשלטות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה