17 בינואר 2010

תאריך הבשלה

made in transit - זהו פרויקט גמר של agata jaworska, מעצבת מפולין ב - Design Academy Eindhoven . התעסקה במוצרים הגדלים בתוך האריזה. יותר נכון - פטריות. בזמן ה"מסע" שהירקות עוברות עד שהן מגיעות לצלחת (מהשדה, דרך המשאיות, מכולות, שוב משאיות והסופר) הם ממשיכים לגדול. כיום המון זמן ואנרגיה מושקעת בכדי לספק את הירקות הכי טרי שאפשר ובמקום לקבל ירקות מוקפאים ולא בדיוק טריים, אנחנו מקבלים ירקות שהרגע "נקטפו".
האריזות ש agata jaworska מציעה הן גם מצע הגידול של הירק, והן גם שומרות על הלחות והתנאים הטובים לגדילת הפטריות. על גבי האריזה רשום תאריך ההבשלה ולא התפוגה. זהו ניצול זמן מבוזבז בהובלות לטובת שיפור המוצר והסביבה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה